SKRÄDDARSY

Här är några förslag på alternativa sätt att utforma din behandling. Jag har säkert inte tänkt på allt och du är välkommen att kontakta mig om du har frågor och önskemål.

Vän dag/kväll

Som en del av mina exklusiva tjänster på Heartbliss så kan jag komma till dig om du bjuder in dina vänner. Förutsattningen är att alla har gjort en konsultation senast 48 tim innan behandlingen. Antal deltagare är 4-5 st. Givetvis får du som värd/värdinna en generös rabatt på din egen behandling. Kontakta mig så planerar vi detta tillsammans.

Kort om nya lagen

Hembesök

Skönt att inte behöva gå i väg utan bara få vara hemma,  låt mig komma till dig.

Om du bor i Malmö med omnäjd är du välkommen att kontakta mig för ett kostnadsförslag

Givetvis är priset för behandlingar detsamma, men jag tar ut en avgift för min resa samt att det behöver bokas in en längre tid. 

Toxin

Spänningshuvudvärk , tandgnissling och svettningar.

Om du är utredd av läkare för din spänningshuvudvärk och det ej föreligger någon patologisk orsak är du välkommen att boka konsultation för att se om muskelavslappnande kan hjälpa dig.

Det övergripande målet med den ny lagen är att stärka skyddet för individens liv och hälsa.

Estetiska injektioner får endast utföras av legitemerad personal dvs läkare, sjuksköterskor samt tandläkare.

Konsultation måste genomföras innan behandling, följt av en betänketid på minst 48 timmar. Detta är ett krav. Konsultationen kan göras på kliniken eller via t ex facetime. Har det gått 6 månader eller längre sedan sista behandling måste du boka konsultation igen inför nästa behandling.

Vill du läsa mer om den nya lagen kan du hitta info via länken nedan.

info@heartbliss.se   I   0708-47 15 76

unsplash