BEHANDLING

En ny lag som trädde i kraft juli 2021, innebär att ALLA som inte blivit behandlad av oss inom de senase 6 månaderna måste genomgå en konsultation. Digitalt alt på kliniken.

FILLERS

PROFHILO

BOTOLINUMTOXIN

PRX-T33 


En fillerbehandling är en volym och fuktighetsgivande injektionsbehandling baserad på hyaluronsyra. Behandlingens syfte är att bromsa och förebygga åldrandets processer i huden, till och med förbättra och föryngra den. Med fillers skapas volym där den gått förlorad samt skulpterar mer definierade ansiktsformer i syfte att skapa "beautification".

PROFHILO, är en hyaluronsyra av högsta koncentration. Behandlingen är en injektionsbehandling som ger omedelbar och långsiktig förbättring av hudens struktur och kvalité, samt även minimerar linjer och återskapar hudens fasthet.

Till skillnad från hyaluronsyra i form av filler så ger inte PROFHILO någon utfyllande effekt.
Syftet med behandlingen är istället att öka återfuktningen i ett större område eller att strama upp huden i olika regioner.

Botulinumtoxin är ett muskelavslappnande läkemedel som injiceras antigen i musklerna eller i huden beroende på vilken behandling som behövs. Toxinet verkar genom att delvis blockera  nervimpulser i musklerna t ex ansiktets små muskler som orsakar oönskade rynkor och ansiktsuttryck. Toxinet gör tillfälligt att musklerna inte kan dras ihop och resulterar i att huden utjämnas och blir slät. Alternativt i medicinskt syfte, såsom lindring av huvudvärk, migrän, tandgnissling och överdrivna svettningar.

En nålfri behandling innehållande TCA och klassas som nästa generation av anti-aging behandlingar då den passar alla hudtyper och alla åldrar. En snällare kemisk peeling som ej orsakar "frosting" samt kan användas alla årstider då den ej är ljuskänslig. Näst intill smärtfri och orsakar minimal fjällning.

PRX-T33 kan göras som enskild behandling för glow och lyster alt i en kur av flera för att arbeta på djupet med cellförnyelse samt kicka igång kollagenproduktionen i din hud. Motverkar och reducerar rynkor och linjer, solfläckar, bristningar, ärrbildningar och ökar hudens elasticitet.


info@heartbliss.se   I   0708-47 15 76

unsplash